26 april 2019: Spaghettifestijn

18/03/2019

Op vrijdag 26 april is het alweer zover: dan gaat onze jaarlijkse spaghettifestijn terug door!
Dit ten voordele van de animatie voor onze bewoners en de bewonersreis. 

Iedereen is van harte welkom op deze avond.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan tot 19 april 2019.
Kaarten zijn te koop bij de medewerkers van de animatie. 
Een kaart voor een volwassene kost 12 euro, voor kinderen tot 12 jaar is het 8 euro. 

We hopen u talrijk, vanaf 18u30, te mogen verwelkomen!

 

Onze vrijwilligers zijn SUPERtalenten!

26/02/2019

Dank u wel, vrijwilligers! ♥

Wij zijn, als woonzorgcentrum, jullie heel dankbaar voor al die mooie momenten met onze bewoners.

 

Samenwerking met dienstenchequebedrijf Partoe: huishoudhulp met een glimlach! :-)

21/02/2019

Bent u op zoek naar een huishoudhulp die kan helpen bij uw dagdagelijkse taken? Heeft u nood aan meer vrije tijd? Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook voor kleine boodschappen, strijken en koken kunt u bij ons terecht. Of hebt u ‘s avonds vaak geen zin meer in die vervelende strijk? Wilt u wat meer vrije tijd voor uw gezin na het werk? Dan kunt u uw propere was via het onthaal van vzw Blijvelde binnen brengen en zorgen onze professionele strijksters dat uw was netjes gestreken wordt.

Dienstenchequebedrijf Partoe biedt u kwalitatieve huishoudhulp met een glimlach en neemt de huishoudelijke zorgen van u over. Samen gaan wij op zoek naar een huishoudhulp die bij u past. Kwaliteit, betrouwbaarheid en respect kenmerken ons bedrijf. Daarnaast bieden wij u een snelle en correcte service aan.

Via dienstencheques - die voor u ook fiscaal aftrekbaar en dus voordelig zijn - betaalt u onze diensten. U betaalt bij ons geen (administratieve) kosten bovenop de prijs van de dienstencheques!

U kunt terecht bij de coördinator met al uw vragen of opmerkingen. Voor meer vrijblijvende informatie kunt u steeds contact met ons opnemen.

 

Vestigingseenheid Kortemark Vestigingseenheid Diksmuide
Hospitaalstraat 29 Beerststraat 36
8610 Kortemark 8600 Diksmuide
051/65 01 85 051/65 01 85
www.dienstenchequespartoe.be www.dienstenchequespartoe.be

 

→ Neem ook zeker een kijkje op onze facebookpagina voor foto’s en meer informatie: https://www.facebook.com/Dienstenchequebedrijf-Partoe-151507378795549/

* Partoe is een initiatief van VZW Godtsvelde

 

Zorg aan zet, geef jouw mening!

19/02/2019

Hoe zal de zorg van morgen eruit zien? Wat zijn de uitdagingen die zich in de toekomst aandienen? Toch een bezorgdheid van ieder van ons.
De campagne "Zorg aan zet" wil iedereen laten meedenken over de zorg. Ook uw mening telt.
Met alle ideeën stapt Zorgnet-Icuro, onze koepelorganisatie, naar het beleid. Enkel op deze manier kan zorg een essentieel thema worden in de aanloop naar de verkiezingen.

Even een woordje toelichting:

Zorg aan Zet is een breed maatschappelijk debat over de zorg van morgen. De campagne wil zoveel mogelijk ideeën en meningen verzamelen:
van zorgorganisaties, zorgverleners, patiënten en gebruikers, van de man in de straat. Wat vinden burgers belangrijk? Waar knelt het schoentje? Wat willen we in de toekomst en hoeveel hebben we daarvoor over? Zorg aan Zet wil de discussie over de zorg aanvuren. Zodat het thema zorg hoog op de politieke agenda komt in aanloop naar de Vlaamse en Federale verkiezingen. Want zorg, dat beroert iedereen.

Het debat draait rond zes centrale vragen:

 

Als bewoner, familielid of bezoeker van een bewoner in het woonzorgcentrum, bent u toch wel betrokken met zorg.
U hebt wellicht dan ook een mening over één van deze vragen.

Wilt u uw mening delen en wilt u ervoor zorgen dat uw idee over de zorg meegaat in het debat, dan kan u dit via één van volgende kanalen uiten:

• Aan het onthaal zullen verschillende postkaarten liggen, met telkens één van de zes cruciale vragen. U kiest de postkaart waarover u uw mening wilt geven, u vult deze in en u kunt de kaart deponeren in de brievenbus aan het onthaal.

• U kan uw mening formuleren via de website: www.zorgaanzet.net. Na een eenvoudige registratie kan u daar uw mening geven over één van de zes vragen.

We danken u van harte voor alle meningen, alle tips, alle inzichten, ...
Elke mening telt in dit debat en zeker ook het uwe, want familie is immers de belangrijkste partner in de zorg en daar hebben wij respect voor.

 

Met vriendelijke groeten,

Gerdy Desmedt,
Algemeen Directeur

Nieuwjaarsreceptie medewerkers: proficiat aan de jubilarissen!

18/01/2019

Op 11 januari vierden we met de medewerkers de nieuwjaarsreceptie, een ideaal moment bij uitstek om alle medewerkers te danken, te toosten op een gelukkig nieuwjaar en een fijne samenwerking en om onze jubilarissen in de bloemetjes te zetten. Dit jaar vierden we Julie Bogaert en Kimara Quartier met hun 10 jaar dienst, Nancy Mittenaere met 15 jaar inzet, Isabel Decoene en Marischka Ramboer met 20 jaar trouwe dienst, Tine Maertens en Tilly Vanhoorne met 25 jaar inzet, Annie Caestecker en Roosje Deprince met 30 jaar dienst, en tenslotte Hilde Vinckier voor haar niet aflatende inzet gedurende de voorbije 35 jaar.
Proficiat aan iedereen!

Kerst- en nieuwjaarswens

21/12/2018