Zomerprogramma: een reis rond de wereld

01/07/2019 10:00 - 17:00

Ook deze zomer maken we met z'n allen terug een reis rond de wereld. Iedere 2 weken van de zomervakantie komt er een ander land aan bod. De maaltijden, activiteiten en deoratie zullen gedurende deze 2 weken aangepast zijn aan dit land.

We starten onze reis in ons buurland Frankrijk. Vanaf zaterdag 6 juli fietsen de wielrenners weer doorheen Frankrijk. Om in de Franse sfeer te geraken staan er alvast enkele "Franse Chançons" op het programma. Verder spelen we een spelletje "Roue de la fortune" en houden we op 4 juli een fietswedstrijd in de cafetaria.

Van Frankrijk gaan we naar ons ander buurland: Duitsland. We genieten van Duitse schlagermuziek en genieten van enkele Duitse lekkernijen (Apfelstrudel en een bierproeverij met droogworsten gaan hier zeker niet ontbreken!) om af te sluiten met een mooi optreden van Andrea Schön!!

"Welcome to America!" De Verenigde Staten is het continent dat ons doet denken aan glitter en glamour, Hollywood en vettig eten. Maar waarschijnlijk is het meer dan dit alleen!? De komende 2 weken steken we eens de grote oceaan over om Amerika wat beter te leren kennen.

Na 2 weken reizen we verder naar Italië. "Benvenuto a Italia!"

Deze week snuiven we de Italiaanse sfeer op door te smullen van Italiaanse ijsjes en eens zelf onze pizza maken, om daarna natuurlijk zelf lekker op te eten!

Van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya tot in de woestijn… Verschillende landen kwamen reeds aan bod

deze zomer. Maar afsluiten doen we door nog even de Afrikaanse sfeer op te snuiven vooraleer de vakantie op zen einde loopt.

Het wordt weer een mooie zomer!

Gordels vast en een veilige reis aan iedereen!??????!!!


 

  • Andere geplande activiteiten

ondersteund door